Screenshot: RTL

ZVIJEZDA ‘LJNS’ NA MAKEOVERU: ‘Moraju to malo urediti, pročistiti, izbrusit da bi to imalo svoj ugled’

Autor: Dnevno

Bahra Zahirović kandidatkinja je popularnog reality showa ‘Ljubav je na selu’ koja je oduševila gledatelje tijekom 12. i 13. sezone. Dobit će nove zube koji su joj stradali tijekom trudnoće.

“Želim imati osmijeh lijepi, jer držim do sebe, uredna sam i želim pokazati pojedinim ljudima koji su se smijali i izrugavali pa da može i moj biti osmijeh na licu prisutan, a ne samo njihovo nedostojno ruganje”, rekla je Bahra za RTL.

“Ja sam sretna što sam se ovdje našla. Osjećam sad da je to vrijeme došlo. da riješim te zube da budem nova Bahra”, dodala je uz dozu straha nakon dužeg vremena što nije bila kod zubara. “Moraju to malo urediti, pročistiti, izbrusiti da bi to imalo svoj ugled”, zaključila je.

Sjećate li se Bahrinog prvog pojavljivanja u ‘Ljubav je na selu’?

Inače, iako se Bahre mnogi sjećaju po odnosu s Valterom Krastićem, manje je poznato da on zapravo nije prvi farmer za kojeg se legenda ovog serijala prijavila.

Naime, Bahra se prvi put pojavila u 11., međunarodnoj sezoni kada je poslala pismo Dominu Santru iz Berlina, no Domino nije pozvao Bahru na svoje imanje u Njemačkoj i to zbog njenih, kako je rekao, ‘tvrdih stavova’, prenosi RTL.

Iako je Bahra bila spremna na takvu reakciju farmera, ni ona nije bila baš u potpunosti oduševljena njime, odnosno njegovom kupaonicom, što je prokomentirala na sebi svojstven način i time nasmijala voditeljicu Marijanu Batinić.

“Recimo, ne bih voljela dominacije, teško prihvaćam način života što se tiče, ne bih htjela povrijediti gospodina Domina – radi sanitarnog čvora”, rekla je Bahra, komentirala je Marijana.




DETALJI PRIJAVE ZA 14. SEZONU

Tražite li i sami ljubav, prijavite se u 14. sezonu ‘Ljubav je na selu’ – pošaljite pismo, e-mail ili SMS svom omiljenom farmeru! PISMO: Ljubav je na selu, P.P.25, 10040 Zagreb, E-MAIL na: [email protected] ili SMS na broj 666555 (3,72kn/SMS) s tekstom: ljubav, imenom farmera kojeg želite upoznati te porukom koju mu šaljete.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.