Foto: Guliver Image

ZVIJEZDA 90-IH ZAVRŠILA NA ULICI: Pred Božić s dvoje djece i suprugom izbačena iz kuće

Autor: Dnevno.hr

Pjevačica Hannah Spearritt proslavila se devedesetih godina kao članica planetarno popularne grupe S Club 7, poznate po hitovima ‘Never Had a Dream Come True’, ‘Reach’ i ‘Bring It All Back’. Bend je vrtio milijune, no od svega toga njoj nije ostalo ništa.

U razgovoru za The Sun otkrila je kako je pred Božić s partnerom Adamom Thomasom i njihovih dvoje djece završila na ulici jer je kuća u kojoj su u Londonu živjeli kao podstanari iznenada prodana.

“Ljudi misle da smo milijunaši, ali to nije istina”, istaknula je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hannah Spearritt (@hannahspearritt)




Nakon što su završili na ulici, utočište su pronašli u uredu njene prijateljice jer si nisu mogli priuštiti plaćanje najma u glavnom gradu Velike Britanije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Hannah Spearritt (@hannahspearritt)

“To je bilo jako stresno. Našem najmodavcu hitno je trebao novac pa je brzo prodao imanje i morali smo se iseliti u roku od dva dana. Nismo imali vremena da nađemo drugi dom. Imali smo sreću što smo svoje stvari mogli skladištiti u neotvorenom kafiću, no mi nismo imali kamo otići”, ispričala je.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.