Foto: HRT/Screenshot

ŽUČNA RASPRAVA NA POMOLU! Stanković najavom gošće uzbudio gledatelje, reagirao i bivši ministar

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Na Facebook stranici “Nedjeljom u 2” voditelj Aleksandar Stanković najavio je gosta i glavnu temu sljedeće emisije i time uznemirio brojne pratitelje. Naime, Stanković će ugostiti potpredsjednicu SDP-a Sabinu Glasovac, s kojom će između ostalog raspravljati o temi pobačaja, odnosno o pitanju treba li pobačaj postati ustavna kategorija.

Vjerni pratitelji ove dugogodišnje emisije burno su reagirali na objavu, ponajviše iz razloga što ne smatraju Glasovac kompetentnom za ovakve teme. “Vrlo iritantna gospođa, ne znam što bi ona imala pametno za reći (na bilo koju temu)”, “Nema što, zbilja ‘impresivna’ gošća, puna iskustva i znanja o svemu i svačemu, sveznalica prava. Što je Stanković ne pita zašto se na zadnjim izborima kandidirala u Slavoniji umjesto u Zadru gdje ‘uživa veliki ugled'”

U raspravu se uključio i bivši ministar

Svoje mišljenje o gošći iznio je i bivši ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, a ponešto je rekao i o Peđi Grbinu, predsjedniku SDP-a.

Foto: Facebook/Screenshot

‘Za legalizaciju sam prostitucije, pobačaj je ubojstvo’

Voditelj Stanković više puta je javno govorio o svom stavu kada je riječ o pobačaju, ali i o prednostima legalizacije prostitucije, što bi po njemu bila dobrodošla zarada državi. S obzirom na takav stav, suprotan onomu Sabine Glasovac, koja se zalaže za pravo žena na izbor, u nedjelju možemo očekivati vrlo žustru raspravu.

Također, voditelj je najavio i pitanja  o suradnji Mosta i SDP-a protiv HDZ-a te o razlozima lošeg rejtinga SDP-a unatoč sve brojnijim aferama vladajućih.

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.