Screenshot: Facebook

ZNATE LI ŠTO JE VIŠELJUBLJE? Kći Willa Smitha priznala da želi imati više partnera, baka joj u šoku!

Autor: Š. P.

20-godišnja kći Willa Smitha i Jade Pinkett-Smith otkrila je u vlastitom podcastu “Red Table Talk” da je ‘višeljubna’, odnosno, poliamorna.

“Smatram da je temelj višeljublja moći stvoriti stil odnosa koji odgovara vama, a ne samo zakoračiti u monogamiju, jer to je ono što svi oko vas kažu da je ispravno”, rekla je Willow Smith.

“Pomislila sam, kako mogu strukturirati način na koji pristupam odnosima imajući to na umu? Također, istražujući poliamoriju, doznala sam da je upravo nevjera glavni razlog zašto monogamne veze ili brakovi pucaju”, zaključila je mlada umjetnica otprije poznata po nesvakidašnjim izjavama i zaključcima.

Willow prakticira tzv. “etičnu nemonogamiju” u kojoj svi partneri moraju pristati na višeljublje.

Inače, prema Wikipediji, višeljublje ili poliamorija naziv je za održavanje intimnih odnosa − romantične i/ili seksualne prirode − s više od jedne osobe, a uz znanje i pristanak svih partnera. Poliamorija se razlikuje od poligamije u tome što odnos sa trećim partnerima ne uključuje ili ne mora uključivati brak.

“Fokusirana sam na emocionalnu povezanost. Kad bih našla dvoje ljudi različitog spola s kojima sam povezana emocionalno i seksualno, mislim da ne bih imala potrebu tražiti dalje”, rekla je Willow Smith.

Baki nije jasno

Ispričala je to u emisiji koju osim s majkom vodi i s bakom Adrienne Banfield-Norris. Posve očekivano, baka baš i nije bila oduševljena priznanjem.




“Nekome iz moje generacije ta se priča čini centrirana oko seksa”, iskreno je rekla nakon izlaganja svoje unuke.

Screenshot: Facebook

Za razliku od bake, njezina majka Jada imala je više razumijevanja. “Podržavam te u svemu”, rekla je, samo nekoliko mjeseci nakon što je u istom podcastu ugostila supruga Willa te javno priznala da je tijekom njihovog višegodišnjeg braka imala avanturu s tada 23-godišnjim pjevačem Tylerom Coleom.

Ovo nije prvi put da svijetom odzvanjaju izjave mlade pjevačice – kao 14-godišnjakinja dala je zajedno s tad 19-godišnjim bratom Jadenom neobičan intervju za T Magazin, a njihovi odgovori citirali su se mjesecima.




“Ne volim čitati romane koji postoje, zato ih pišem sama i onda ih čitam, to je nešto najbolje”, rekla je tad i dodala da ne vjeruje u postojanje vremena: “Vrijeme je meni… Mogu učiniti da ide brže ili sporije i po tome znam da zapravo ne postoji”.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.