Screenshot/HRT

Znate li odgovor na pitanje za 11 tisuća eura? Ivu prevarila publika pa otišla kući s 5 tisuća

Autor: Z.S.

Iva Kasum (36) iz Zagreba osvojila je 5000 eura u najnovijem izdanju popularnog kviz showa Tko želi biti milijunaš? Odličnim nastupom stigla je do 11. pitanja. Na njemu joj međutim nisu pomogli niti džokeri pola-pola i pitaj publiku dok poziv za ovo područje nije imala kome uputiti poziv.

A pitanje za 10.000 eura bilo je o tome kako se zove tehnika spajanja različitih predmeta svakodnevne uporabe u trodimenzionalno umjetničko djelo. Ponuđeni su odgovori A- grataž, B – kolaž, C – asamblaž i D – frotaž.


Publika je navela na krivi odgovor

Nakon što je džokerom pola-pola prepolovila, ostali su odgovori grataž i asamblaž. Potom je odlučila zatražiti pomoć i mišljenje publike. Njih 60% glasovalo je za grataž, a 40% za asamblaž.

Screenshot/HRT

Povjerovala je publici, a ne intuiciji koja joj je govorila drugačije te je kviz napustila s osvojenih 5000 eura i neiskorištenim džokerom zovi.

Splićanin Martin Bešker iz prošlotjedne emisije u kojoj je osvojio 300 eura, otvorio je pak kviz sedmim pitanjem na kojem je iskoristio džoker pola-pola. Za iznos od 1000 eura uputio je poziv, a na devetom za 2500 eura odlučio je pitati publiku. Postoci nisu bili zadovoljavajući, iako se dvoumio ponudio je pogrešan odgovor. Napustio je natjecanje s osvojenih 150 eura.

Nova sezona ‘Milijunaša’ povukla sa sobom stari problem: ‘Nije previše od koristi’

Posljednji natjecatelj Ivica Mustač iz Rijeke osvojio je 10.000 eura. Dobio je pozivnicu za iduću emisiju te ima na raspolaganju još dva džokera, pitaj publiku i pola-pola, javlja HRT.




Autor:Z.S.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.