Instagram

Život Britney Spears ‘bio bi drastično bolji’ da nema njezina oca Jamieja! Evo zašto to misle izvori bliski pjevačici!

Autor: Iva Hanzen

“Život bi se drastično promijenio na bolje za Britney Spears kad bi njezin otac bio uklonjen kao njezin konzervator”, kažu upućeni za Page Six.  Konzervator je inače osoba koja se brine za privatna pitanja neke osobe koja to nije u stanju, od njezinih zdravstvenih odluka do onih financijskih.

Odvjetnik Britney Spears je ovog tjedna podnio peticiju da Jodi Montgomery službeno zamijeni oca pop zvijezde Jamiea Spearsa kao stalnog konzervatora u vezi s osobnim pitanjima pjevačice.

Ako se sudac složi s tim na ročištu 27. travnja, izvlačeći je time iz ruku oca koji je u potpunosti nadzire i kontrolira, 39-godišnja Britney bi dobila slobodu da ponovno nastupa, pa čak i da napravi intervju s Oprah Winfrey u kojem će otkriti sve o svom životu, a za kojim fanovi pjevačice toliko žude, smatra izvor za Page Six.

Unutarnji čovjek također je rekao Page Six sljedeće: “Ako Jodi postane njezina konzervatorica, stvari bi se drastično promijenile na bolje za Britney – ona ne radi zbog oca. Rekla je da sve dok tata kontrolira njezin život, ona ne može raditi. Britney vjeruje Jodi Montgomery – stvarno je sjajna”.

Što se tiče velikog intervjua u stilu Harryja i Meghan, izvor je dodao: “Ako se odluči na nešto takvo, sigurno će to učiniti, ali to definitivno ne bi učinila u trenutnom statusu quo. Sve dok je njezin otac dio priče, ona to neće učiniti. S ocem nije razgovarala više od godinu dana”.

Montgomery, koja je Britneyina voditeljica njege, konzervatorica je pjevačice od 2019. godine kada je privremeno zamijenila Jamieja dok se on oporavljao od zdravstvenih problema. Sudac je nedavno produžio privremenu ulogu Jodi Montgomeryja do rujna 2021. godine.

Međutim, Jamie ostaje sukonzervator nad njezinim imanjem zajedno s Bessemer Trust. On kontrolira njezin život – i njezine financije – od 2008. godine, nakon njezinog sloma u javnosti.




U studenom su Britneyini odvjetnici izjavili da zvijezda više ne želi da Jamie (68) nadgleda njezine osobne stvari budući da se navodno “boji” svog oca. Njezin odvjetnik također je rekao sudu: “Neće više nastupiti ako je njezin otac zadužen za njezinu karijeru”. Jamiejeva odvjetnica Vivian Lee Thoreen žestoko je negirala ove navode.

Jamie je prethodno napao pristaše pokreta #FreeBritney, koji vjeruju da ne gaji najbolji interes za svoju kćeri, rekavši Page Sixu: “Na sudu u Kaliforniji je da odluči što je najbolje za moju kćer. To se ne tiče nikoga drugog”.  Dodao je: „Volim svoju kćer. Volim svu svoju djecu. Ali ovo je naša stvar. To je privatno”.




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.