Foto: Radio Dalmacija

ZEZNUO PRIJATELJA U ETERU: Poslušajte kako je Giuliano ‘podvalio’ Ivanu Pažaninu: ‘Jutros san u četiri doša doma…’

Autor: Š. P.

Giuliano je postao radijski voditelj, a jedan od segmenata njegove večernje emisije na Radio Dalmaciji je i ‘Gluvi poziv s Giulianom’ , rubrika u kojoj zove i zeza svoje poznate prijatelje. Prvi na redu – chef i TV zvijezda Ivan Pažanin!

Naime, Giuliano je od svog starog prijatelja tražio lažni alibi – da kaže njegovoj ženi da su prošlu noć bili zajedno. ‘Slušaj, znaš šta te zovem… Možda će te moja Kike (Kristina Đanić, Giulianova supruga, op. a.) zvat. Jutros san u četiri doša doma, ne znam šta mi je bilo. Mamuran sam se probudio, pa sam reka da smo bili skupa…’, započeo je Giuliano, a Ivan Pažanin odmah nastavio: ‘Dobro, onda si bio u mene, bila je neka ekipa…’.

Giulianu to nije bilo dovoljno dobro, jer je ‘ženi rekao da su bili na wellnessu’, nakon čega se Pažanin ozbiljno zabrinuo. Mala telefonska podvala završila je, srećom, bez ozbiljnijih posljedica.

Govoreći o novom poslovnom angažmanu, Giuliano ističe da ima tremu te da se temeljito priprema za svaku emisiju i svakog gosta. “Pripremit ću malo iznenađenje za svakoga gosta, siguran sam da nas već ovu sridu čeka odlična zabava. Naravno da će se i pivat puno, svima nam nedostaju svirke uživo. Uglavnom, budite uz nas u sridu. Taman nakon večere pojačate radio i zaboravimo zajedno na svo crnilo oko nas”, najavio je novopečeni radijski voditelj.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.