Foto: Instagram

ŽESTOKI OBRAČUN SHAKIRE I PIQUEA POSTAO OTVORENI RAT! Nogometaš hladno ‘spustio’ pjevačici preko televizije, uvučeni i moćni igrači

Autor: L.B.

Da je tanka granica između ljubavi i mržnje, pokazali su recentni događaji u životima kolumbijske pjevačice Shakire i svježe umirovljenog nogometaša Gerarda Piquea. Naime, u samo nekoliko mjeseci njihov se brak pretvorio u otvoreni rat.

Međutim, ono što je u njihovom raspadu braka specifično je da su se u cijelu priču uključili i razni brendovi, odnosno, sama Shakira ih je uključila, a svoj ‘rat’ su pjevačica i bivši nogometaš, kako se čini, odlučili voditi javnim putem.

Udarci su niski s obje strane, pa je Shakira tako najprije objavila svoju novu pjesmu, snimljenu u suradnji s BZRP-om, u kojoj pjeva:

“Vučica poput mene nije za početnika. Vučica nije za tipove poput tebe. Mijenjao si Ferrarija za Twingo, mijenjao si Rolex za Casio…”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BZRP (@bizarrap)




Prvi susjedi

Iz pjesme je prilično jasno kome se obraća, budući je prošle godine pjevačica otkrila kako ju je njezin partner, bivši nogometaš Barcelone, Gerard Pique (35) varao te je došlo do prekida veze nakon 12 godina. Navodno je ljubavnica bilo više od jedne, što je rezultiralo javnim obračunom, u kojem se pjevačica obračunava s bivšim, ali i njegovoj obitelji te novom djevojkom.

“Ostavio si mi svoju majku kao susjeda, s novinarima na pragu. Mislio si da ćeš me povrijediti, ali sam ojačala”, pjeva dalje Shakira.




Naime, Piqueovi roditelji bili su im prvi susjedi, a kuće su im bile navodno povezane te ih je dijelio veliki bazen, pa se nakon prekida pisalo kako Shakira namjerava dignuti zid između.

Pique uzvratio udarac

No, ni Pique ne želi šutjeti, pa je ubrzo uzvratio na provokaciju te se nakon što je pjesma izašla odlučio oglasiti i uzvratiti.

Osnovao je novo natjecanje ‘The Kings League’ u kojem će nastupati bivši nogometaši , a tijekom promoviranja natjecanja u jednoj emisiji se osvrnuo na Shakirinu pjesmu.

“Imam veliko priopćenje. Casio nam je poklonio satove. Imamo ugovor s Casiom, pokrovitelji su ove lige”, rekao je Pique i dodao da je razlog za to Shakirina pjesma. Kasnije je pokazao Casio na ruci i rekao ‘da je on tu za cijeli život’.

‘Naši satovi traju dulje od vaše veze’

Javnim ratom i raspadom veze Shakire i Pique, odlučili su se okoristiti i neki od spomenutih brendova, pa su brzo napravili reklamu.

“Za dečke i cure poput vas. Pojačajte zvuk!”, objavio je Renault na Twitteru, parafrazirajući Shakirinu pjesmu. Objava je u kratkom roku skupila na desetke tisuća ‘lajkova’.

“Naši satovi traju dulje od vaše veze”, komentar je koji je skupio tisuće lajkova i mnoge dobro nasmijao. Iako se korisnik predstavlja kao kompanija Casio, riječ je o lažnom računu. Svejedno, velik broj korisnika društvenih mreža ta je objava pošteno nasmijala…

Međutim i ‘stvarni’ Casio se oglasio na Instagramu i zahvalio svima na podršci.

“Volimo kad nas ovako ‘prskaju'”, poručili su.

No, unatoč svemu, Shakirina ‘Session 53’ s Bizarrapom ruši rekord kao latino pjesma s najviše streamova u danu.

Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.