promo

Želite pomoći KBC-u u kupnji defibratora? Dođite na koncert Miše Kovača!

Autor: dnevno.hr

Humanitarna akcija za kupnju defibrilatora splitskom KBC-u kao koncert Miše Kovača.

Najiščekivaniji koncert godine u Splitu, onaj Miše Kovača, koji će se održati u Spaladium Areni 22. prosinca, ima humanitarnu notu. Naime, organizatori su odlučili dio prihoda od prodanih ulaznica kojih je za ovaj koncert ostalo još jako malo, preusmjeriti u kupnju za defibrilatora koji je potreban odjelu hitne pomoći KBC-a Split.

Organizatori, ali i Mišo Kovač svjesni su činjenice da je ljudski život neprocjenjiv te da su liječnici i ostalo medicinsko osoblje u KBC-u Split onemogućeni pružiti pravovremeno oživljavanje bolesnika ukoliko dođe do iznenadnog srčanog zastoja jer su u nedostaku adekvatne opreme.

Mišo je uoči svog velikog splitsko koncerta ”Samo nas nebo rastavit može’ povodom ove geste organizatora izjavio: „Hvala organizatorima, ravnatelju bolnice i gradu Splitu. Sretan sam što će se pomoći splitskom KBC-u tako što će im se kupiti defibrilator. Bolnicama treba pomagati i to ne samo od ovog koncerta nego od svih koncerata koji se održavaju u Hrvatskoj.“

Ulaznice za koncert koji ne smijete propustiti su u prodaji  putem sustava Eventim i Croatia Tickets i to po cijeni: 99 kuna za parter, te 129 kuna za tribine.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.