‘Želim gospodina na ulici, kuhara u kuhinji, batlera u wc-u i naravno, pastuha u krevetu’

Autor: D.D

Neda Parmać često svoja razmišljanja o životu, majčinstvu, odnosima i vezama dijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Ovoga puta osvrnula se na muškarce i kakve ih žene ‘’pale’’. Pjevačica je u kafiću sjela pored jednog para te nasmijala, ali i zamislila neke svoje pratitelje.

”Godinama slušamo i godinama nas uče što muškarci žele od žene odnosno, kakve ih žene pale. Žele damu na ulici, domaćicu u kuhinji i k u krevetu. Godinama su nam servirali članke kako se ponašati kad muž dođe s posla. Sjećam se jednog, djecu pošalji u sobu, moraju biti tiha, serviraj večeru, ne pitaj ništa, obraćaj se samo ako ti se obrati prvi… čak sam i ja na svoje uši čula “ako te malo oklepi, to je zato što si zaslužila” .

”Sjedim neki dan na kavi a pored mene cura i dečko… Ona napucana od glave do pete, usne, cicke , pa japanske obrve, francuska manikura, frizurica, trepke, full makeup… I frajer, jedva počešljan u bermudama.Sigurna sam da postoje iznimke, frajeri koji su izašli iz špilje i vrhunac im nije zurenje u vatru. Mi smo očito evoluirale, hendlamo čak po dva tri posla, djecu, domaćinstvo… Je li moguće da nas još uvijek privlače špiljski ljudi u bermudama s jedva počešljanom kosom s istim prohtjevima?!”

”Žena treba znati gdje joj je mjesto pa eto žene, nađite si mjesto. Evo, ja sada imam neke zahtjeve, sigurna sam da će se mnoge složiti sa mnom. Želim gospodina na ulici, kuhara u kuhinji, batlera u wc-u, babysittera u parku, masažera evo gdje god hoće, može krevet, može kauč, psihoterapeuta u dnevnom boravku i naravno, pastuha u krevetu. Ako se još čega sjetim, pišem”, napisala je Neda Parmać.

Autor:D.D
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.