Foto: Instagram

‘ZDRAVO DIJETE NATEŽEŠ PO NOVINAMA!’ Marijana Mikulić objavila, pa brzo obrisala hejterske poruke

Autor: Š. P.

Dan nakon što je na Instagramu opisala poteškoće u razvoju s kojima se suočava njezin jednoipolgodišnji sin Jakov, glumica Marijana Mikulić javnosti se zahvalila na savjetima i podršci, ali se osvrnula i na “dežurne hejtere”, odnosno, neke pratitelje koji su je napali putem privatnih poruka.

Podsjetimo, glumica je u velikom postu istaknula da će od prvog naručivanja na pregled do početka terapije proći čak godinu i pol dana te ustvrdila: “Zar da ja sad idem preko gluhe djece i djece s ozbiljnim teškoćama i naručim svoje? A opet, da pustim svoje kojem mogu pomoći dok drugi to neće se libiti napraviti? Dal’ je moguće da u ovoj državi BAŠ ZA SVE treba veza? Pa i za ZDRAVLJE DJECE? PUN MI JE…”.

Uz brojne poruke podrške, stiglo je, posve očekivano, i negodovanje.

“Jel’ te nije sram da zdravo dijete i na račun djece stavljaš sebe u novine. Terapiju ne čekaš godinu i pol. Čemu takve nebuloze, neka djeca su stvarno bolesna”, napisala joj je jedna pratiteljica.

“Zdravo dijete natežeš po novinama, ne kužim, i moj i mnogi drugi su išli logopedu, nisi prva ni zadnja”, poručila joj je.

Marijana Mikulić je sve screenshotove prvo objavila u Instagram pričama, a onda ih ubrzo i obrisala.




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.