Foto: Instagram

ZBOG SITUACIJE U DRŽAVI MIJENJA PLANOVE! Jedna od najljepših žena živi u Bihaću, a svijet je poludio za njom: ‘Ovdje ne mogu napredovati’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Prije dvije godine na popularnom portalu Brightside, čiji YouTube kanal ima preko sedam milijardi pregleda, osvanula je djevojka iz susjedne Bosne i Hercegovine. Riječ je o Asimi Sefić, djevojci čiju je nesvakidašnju ljepotu prepoznao svijet mode, nakon što je uvrštena na listu najljepših neobičnih djevojaka na svijetu.

Crvenokosa djevojka plavih očiju i pjegica otkrila je to sasvim slučajno, a za Slobodnu Dalmaciju progovorila je o svojim daljnjim planovima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Asima Sefić (@asimasefic)

Otkrila ju je fotografkinja Maja Topčagić, a onda su njezine fotografije osvojile svijet i donijele joj nekoliko naslovnica popularnih časopisa Vogue i Huffington Post.




“U modni svijet ušla sam vrlo mlada i nezrela. Naravno, trebalo mi je dosta vremena da steknem samopouzdanje, pa samim time i da naučim kako mi ne žele baš svi dobro. Svaki posao, pa tako i ovaj, ima i svoje mane i vrline”, kazala je Asima, koja planira napustiti Bihać.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Asima Sefić (@asimasefic)

“Trudila sam se ostvariti rezultate, biti primjer drugim mladima koji mahom odlaze iz zemlje, ali, nažalost, ni ja sebe više ne mogu vidjeti u državi za koju znam da ne mogu ostvariti svoje planove i raditi na napretku. I dalje živim u Bihaću, ali svakako ne planiram svoju budućnost graditi ovdje”, priznala je.

Asima je završila je socijalnu pedagogiju i duhovnu skrb, no u struci se  nije imala priliku okušati. “Završila sam studij 2021. godine, ali u struci nikad nisam počela raditi i to zbog političke situacije u državi, ali da imam priliku raditi u području za koje sam se školovala, voljela bih se fokusirati na rad s djecom”, poručila je i dodala da joj je želja okušati se i u glumi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Asima Sefić (@asimasefic)

 

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.