Foto: Instagram

ZATVORIO RESTORAN NAKON TRI MJESECA! Edin Džeko je imao veliku želju, ali nije uspio: ‘To bi bio veliki izazov u ovim nesigurnim vremenima’

Autor: Š. P.

Nakon tri mjeseca rada, svoja vrata zatvorio je dubrovački restoran u vlasništvu 35-godišnjeg bosanskohercegovačkog nogometaša Edina Džeke.

“Dragi gosti, naš restoran će se ponovno otvoriti na proljeće 2022. Iako smo imali veliku želju biti s vama tijekom zimskih blagdana, to bi bio veliki izazov u ovim nesigurnim vremenima. Radujemo se ponovnom susretu i želimo vam sve najbolje”, stoji na službenom Instagram profilu restorana Ezza.

Imati restoran na Jadranu u zimskim mjesecima očito je preveliki trošak za Džeku i Armina Hodžića, poslovnog partnera s kojim je ušao u ovu ugostiteljsku avanturu.

Želja mu je bila, priznao je pri otvaranju, Dubrovčanima i njihovim gostima dati “restoran drukčiji od ostalih”.

“Dubrovnik je mjesto gdje sam se uvijek osjećao kao kod kuće i gdje ljetujem sa svojom obitelji”, rekao je ljetos Džeko.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by EZZA • Dubrovnik (@ezza.dubrovnik)




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.