Foto: Ivo Ravlic / CROPIX

Zašto je Bloger Krule s mora i plaže pobjegao ravno u Liku?

Autor: Dnevno

Jadranko Hodak, svima puno poznatiji kao Bloger Krule, na svojoj je Facebook stranici nasmijao pratitelje opisavši dan na moru. Zašto je Krule radije odlučio pobjeći u Liku, nego hvatati boju na plaži, najbolje je pročitati u objavi koju vam prenosimo u cijelosti:

“Ja neki dan na plažu… je**la mi plaža mater da mi je**a… spustio se dolje… stao… gledam gdje ima mjesta.

Dolje kad se spustiš, svi koji su na plaži ka’ da gledaju samo u tebe i ka’ da im iz očiju isijava ‘Nema zate mjesta, pu** k***c luzeru!’.

Na plaži ne da nemoš’ proći, neg ka’ da je 1995., svi imaju table s natpisom ‘Zauzeto, Hrvat’. Hodam… baba na 70 kvadrata prostrla ručnike, jede paradajz i lubenicu istovremeno, crveno ko’ krv joj se slijeva niz sise, sve do šljunka, ima pogled ko’da joj Tarantino reka kako da gleda… šalje očima poruku ‘Stani ovdje, zakoljem te i nataknem na ražanj!’… unuk joj skače po kičmi, jednim ga pokretom otresa o pod, ka’ da ju pauk napao… odem dalje, njih dvoje se žvali, ispod nje lokva, a njemu k***c lupa o čelo… pazim da mu ne stanem na njeg’… metar dalje 4 ženske leže nepomično, valjda od 8 u jutro, crne ko’ pokojni Nelson Mandela, laka mu crna zemlja… ne znaš jel’ se bore za ljudska prava il’ se sunčaju. Malo dalje, ćaća kćerima napuva na usta čamac… kćeri otplovile… ćaća ostao plav ležat’ na plaži raširenih ruku… ove se vesele, ćaća umire. Dva metra dalje, ‘miss Hrvatske’ se naprdila nasred nekog kamena, uzela pozu ko’ da se snima reklama za gaće Viktoria Secrets… njih osmero sa strane drka na nju… malo dalje druga baba, jebem ti mater, ova ti iz pogleda gata. Nju kad pogledaš u oči, ostaneš bez državljanstva u pm… ta je muža ubila i u sarmu ga spremila… ajd’ joj nešto reci, odradi te ko’ Čak Noris u pm… žvaće ručnik krv ti je**m, pa se ti prostri uz takvu.

I tako… pobjegnem u svoju Liku… odem u šumu… legnem dolje… gledam u krošnje bukvi… vidim puha kako j**e vjevericu… i čujem vjevericu kako mu viče ‘Puhu, vodi me na more!’…

… majkemi… žao mi puha.”




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.