Foto: Instagram

ZARUKE USRED MEDIJSKE BURE! Jelena Veljača se udaje za Vitu Turšića!

Autor: Š. P.

Ovih dana itekako aktualna glumica i aktivistica Jelena Veljača ulazi u novo životno poglavlje – zaručila se za Vitu Turšića, nekadašnjeg savjetnika Ive Josipovića i Kolinde Grabar-Kitarović, doznaje tjednik Story.

Iako vijest nije službeno potvrđena od strane navodnih zaručnika, tjednik se poziva na izvore iz kruga bliskog obitelji.

39-godišnja glumica i njezin devet godina stariji zaručnik u vezi su gotovo godinu dana (navodno od njezina gostovanja u njegovu podcastu), a prohodali su nakon što je Veljača prekinula vezu s Ivanom Galom, menadžerom na RTL-u.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)




Za jednu od osnivačica inicijative ‘Spasi me’ to bi trebala biti treća bračna sreća – godine 2009. udala se za kolegu glumca Janka Popovića Volarića, a 2015. za Dražena Čučeka, također glumca s kojim je dobila kćer Lunu.

Turšiću će to, prenosi Story, biti drugi brak – prošle se godine razveo od Jelene Mesić Turšić s kojom ima i dvoje djece.




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.