FOTO: Instagram

Zaručnicu upoznao na psihijatriji, nakon dva tjedna uselili skupa, a sada će stati i pred oltar

Autor: G.B.

Veliki hitovi iz ranih 2000. godina vinuli su Crnogorca Bojana Tomovića u sami vrh estrade, a pjesme “Jugić”, “Plava motorola” , “Nisam te zaboravio” “Na distanci” i dan danas se slušaju. Velika popularnost sa sobom je nosila i veliki teret. Tomoviću je nakon nekog vremena dijagnosticiran bipolarni poremećaj.

Nakon godina i godina borbe s opasnom bolešću, odlučio je “promijeniti vjeru”. Odnosno, početi vjerovati. Naime, u jednoj je televizijskoj emisiji 2019. godine, otkrio kako više nije agnostik.

“Nekada sam bio veoma popularan pjevač, no zbog bipolarnog poremećaja sam zabranjen, diskriminiran, stigmatiziran. Iako je vjera intimna stvar, želim vam reći da već nekoliko mjeseci nisam agnostik. Štoviše, 28.6.2019 tačno u podne, prešao u Islam i ponovo se rodio kao Ammar Moštrokol. Nema više Bojana Tomovića, onog bipolarnog, od života umornog polu-čovjeka, sad sam novorođen. U Islamu sam pronašao spas i mir, a ime Ammar sam izabrao jer kažu da na arapskom jeziku znači ŽIVOT, tako da ja uprkos svojoj bolesti, koja je nažalost poznata po velikom broju samoubojstava, biram novi ŽIVOT. P. S za ovo su do sada znale samo moja draga Hanka Paldum i Miljana Kulić, eto sad znate svi”, završio je pjevač.

FOTO: YouTube

Ljubav uspoznao u psihijatrijskoj ustanovi

No, čini se da je Bojan tijekom boravka na psihijatriji upoznao svoju životnu odabranicu, Škodranu, koja je porijeklom iz Albanije. Bojan i Škodrana, koja živi na relaciji Albanija – Njemačka, počeli su se družiti u bolnici, a ubrzo nakon toga su postali nerazdvojni.

Nakon dva tjedna druženja, rodile su se emocije te im je u planu da se vjenčaju i da žive na relaciji Njemačka – Crna Gora, odakle je Bojan porijeklom.

Zak snimio duet s Draganom Mirković, pratitelji jasni: ‘Ovaj Zak ne zna napraviti ništa drugo’
Podsjetimo, Bojan Tomović se u jednom trenutku vratio se poslovnim obavezama, ali ga je bolest u tome opet spriječila. Naime, on se svojevremeno u jeku popularnosti povukao s javne scene zbog svog zdravstvenog stanja i tek prošle godine je odlučio da svetu ispričati svoju životnu priču i otkriti s kakvim unutrašnjim “demonima” se bori.
Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.