Foto: Facebook/Cropix

‘ZAPRIJETIO NAM JE DA JE BEOGRAD NJEGOV GRAD’ Kićina ‘crna žena’ i Miroslav Ilić ponovo na sudu: ‘On zna i uvijek je znao istinu’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Nakon što je u ožujku održano ročište, naslućivao se kraj suđenja u kojemu Mirjana Antonović, poznatija kao “Kićina crna žena”, nastoji dokazati da je pjevač Miroslav Ilić otac njezina sina Devina. “Tu smo da se završi situacija do kraja i Devin jedva čeka da se završi sve ovo, danas neće doći. Mi ćemo se boriti da se promijeni zakon o DNK analizi, mučno nam je sve ovo”, kazala je tada za srpske medije.

Sin Devin je ranije sudu u Beogradu priložio svoj DNK kako bi se usporedio s pjevačevim, no, iako bi se time cijela “sudska trakavica” završila, Ilić to isto nikako nije htio učiniti. Devin je uz to tužio i samu Mirjanu, kao i Miroslava. Danas, 10 mjeseci kasnije, Mirjana je otkrila kako su dobili novo ročište i sve počinju ponovo.


‘Zaprijetio nam je da je Beograd njegov grad’

“Nisam željela zamarati vas tijekom praznika, ali vam moram reći da se saga Miroslava Ilića i njegovog sina Devina Antonovića nažalost, a i na našu i vašu dosadu, produžava. Mislila sam da se epizoda završila kad je Viši sud u Beogradu pravedno utvrdio da su Miroslav Ilić i Devin otac i sin, međutim još uvijek nije. Da vas podsjetim da su u tijeku dugogodišnje sudske parnice dvojica sudaca iznenada bili unaprijeđeni na Viši sud i to par dana prije suđenja, tako da se svaki put počinjalo iznova”, piše Mirjana.
“Spomenula sam vam da smo se Devin i ja zbog toga zabrinuli. Miroslav nam je zaprijetio da je Beograd njegov grad i da ćemo vidjeti što će se dogoditi. Sad mislim da se to odnosilo na njegove veze i utjecaj na unaprjeđenje upravo tih sudaca. Voljela bih da nisam u pravu. Viši sud, po Miroslavljevoj žalbi sada ponovo traži da se pojavimo Miroslav i ja na ispitivanju, kao i  ponavljanje nebuloznih, glupih, smiješnih i odavno utvrđenih činjenica. Kada mi bude dozvoljeno da vam pričam detalje sa suda nećete vjerovati sve te budalaštine.”

‘Miroslav je uvijek znao istinu’

“Ove događaje čovjek ne može ni u snu izmisliti, ali je izgleda svaka nepravda moguća u Srbiji. Dobili smo novo ročište i počinjemo iznova. Miroslav zna i uvijek je znao istinu. Ako mu je motiv da do te mjere iscrpi svog sina Devina da bi se Devin predao, grdno se prevario. Devin samo čeka konačnu odluku u Srbiji da bi sve predao na međunarodni sud. Jest da će do tada Devin postati i otac i djed, ali kad su istina i pravda u pitanju nema predaje. Ponovo podvlačim potrebu za izmjenu DNK zakona. Ni jedna majka ni dijete u Srbiji ne može izdržati ovakav financijski i emotivni pritisak.

Podsjetimo, kada se slutio kraj suđenja, Ilić je reagirao burno: “Nisam još vidio presudu, ne znam otkud drugoj strani saznanja o tome. Ako se to što su oni izjavili ispostavi kao točno, naravno da ću se žaliti. Odmah ću podnijeti žalbu! Što bi rekao Matija Bećković: ‘Ćeraćemo se još!’ Idem do žalbenog suda ako treba, ma i do Strasbourga.”

Na tu je izjavu reagirala Mirjana: “Sud je utvrdio da su Miroslav i Devin otac i sin. Ako se Iliću to ne sviđa, može slobodno ići na žalbeni ili međunarodni sud… Zna on dobro što je istina! Mi ćemo tražiti pravdu dok je ne dobijemo. Ako treba, tužit ćemo ga i Europskom sudu za ljudska prava u Strasbourgu.”

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.