Foto: RTL

ZAPOČELA NOVA SEZONA NATJECATELJSKE EMISIJE ŽIVOT NA VAGI: Ovo su novi kandidati!

Autor: Dnevno

Večeras u 20 sati započela je nova, četvrta sezona popularnog natjecateljske televizijske emisije, “Život na vagi”  u kojoj će se natjecati 16 kandidata. Novi kandidati do sada su najteži i u prosjeku teže 157 kilograma. Natjecatelji će odsad vježbati s novim trenerima, magistrima kineziologije Majom Ćustić i Edinom Mehmedovićem.

Među 16 kandidata nalazi se i najteži kandidat u sve četiri sezone. Tu neslavnu titulu do sada je nosio kandidat  Neven Vuljanković, koji je na prvom vaganju imao 240,2 kg. U novoj sezoni, prvo vaganje jednom će kandidatu biti posebno šokantno, jer će mu vaga pokazati čak 241,9 kg.

Kandidati će smješteni biti u Grižanima, u pitoresknoj Vinodolskoj dolini, koja neodoljivo podsjeća na Toscanu. Na putu do cilja i gubitka kilograma, kandidatima će pomagati i nutricionistica dr.sc. Martina Linarić. U nastavku pogledajte tko će sudjelovati u novoj sezoni emisije!

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.