Foto: Život na vagi/RTL

ZAPANJIO JE SVE: Dalibor izgubio skoro 70 kilograma i osvojio 50.000 kuna!

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

U finalu “Života na vagi” natjecatelj Dalibor Kujundžić osvojio je drugu nagradu, koja je za dlaku pobjegla Tomi, a njegova transformacija zapanjila je sve.

Dalibor je u showu imao dosta problema s prehranom, pogotovo povrćem, no u konačnici je izgubio skoro 70 kilograma i osvojio 50.000 kuna.

Marijanu je zanimalo je li zavolio mrkvu, a Dalibor je odgovorio da mu je ona sada najdraže povrće. Iskreno je priznao da mu je trebalo malo više vremena da usvoji koliko je prehrana bitna, ali da je za to najviše zaslužna njegova mama koja je otkrila kako ga je pomalo naučila na te okuse.

“Radio sam sve isto kao i u Gorskom kotaru, ali prehrana je najvažnija. Kopirao sam treninge s Edom; šetnja, bicikl, bućice…”, rekao je i otkrio da se planira vratiti nogometu, pa bilo to i rekreativno s prijateljima!

Na prvom vaganju Dalibor je imao 158,6 kilograma, a danas ima 90 kilograma! Izgubio je 68,6 kilograma, što je 43,3% tjelesne mase .

“Tek ću biti svjestan što sam napravio. Super je ovo stvarno, ali moram reći da je moglo i bolje – nisam baš bio savršen, ali ovo je super, prezadovoljan sam!”, rekao je. Toma mu je prvi čestitao, a potom i svi ostali natjecatelji.




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.