Foto: Instagram

ZAOKRUŽI RAZLIKE! Maja Šuput objavila fotošopirane fotke, ali VIDEO je otkrio ‘pravo stanje stvari’!

Autor: Š. P.

Maja Šuput trenutno je jedna od najzaposlenijih domaćih pjevačica – majčinstvo, promocija omekšivača i brojne svadbe samo su dio njezina dnevnog rasporeda u kojeg je ovog tjedna uspjela ugurati i gostovanje u HRT-ovoj emisiji “Kod nas doma”.

Maja se na Prisavlju pojavila u glamuroznom ružičastom izdanju, a na Instagramu je objavila niz fotografija i videa ugodnog druženja.

Ipak, za razliku od fotografija, video nije ‘fotošopirala’, a razlika između obrađenih fotki i nefiltriranog videa je više nego očita. Maja, doduše, nikad nije skrivala da obrađuje fotografije, ali nešto je manje rječita po pitanju estetskih operacija i drugih korekcija.

Foto: Instagram

U nedavnom intervjuu, Maja je istaknula da sama sebi bez šminke izgleda “regularno i obično”, a dotaknula se i tračeva o operacijama: “Imam svoj stan, auto, cipele… Pa me manje pogađa kad u novinama npr. pročitam ‘Maja operirala nos’, koji naravno nisam operirala”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)




Imidž u kojem je gostovala na HRT-u za nju je pripremio stalni suradnik i veliki prijatelj Marko Grubnić. Njezina kombinacija mnoge je podsjetila na stil kakav posljednjih mjeseci ‘fura’ Kim Kardashian.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Modna kuća Balenciaga za nju je, naime, složila nekoliko outfita u kojima, ‘zapakirana’ od glave do pete, ističe svoje obline. U ovim je kreacijama nedavno gostovala u popularnom američkom skeč showu “Saturday Night Live”.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.