Pixabay

ZVUČI SULUDO, ALI PROBAJTE: Trik koji će vašu lubenicu napraviti najsočnijim komadom voća

Autor: R.A.

Protivi se svim instinktima, ali dajte ovom triku šansu!

Svjedoci smo tome da je Internet pun suludih trikova, dok neki ne funkcioniraju, neki itekako daju rezultate iako mogu zvučati čudno.Ovaj put donosimo vam jedan trik koji će poboljšati konzumaciju lubenice, omiljenog ljetnog voća koje, osim što je preukusno, brzo će vas zasititi pa može pomoći i u održavanju kilaže. Neke upute za jesti lubenicu nisu potrebne, narežete je i uživate u tom sočnom voću. No, što ako vam kažemo da dodatkom samo jedne stvari vaša lubenica može biti još sočnija i slađa?

Pixabay

Naime, posljednji trik koji je osvojio Internet jest onaj u kojem se savjetuje da posolite lubenicu ako želite da bude slađa i sočnija! Sol će dati intenzivniji okus lubenici zbog čega će slatkoća doći do izražaja. No, budite oprezni, previše soli će uništiti lubenicu. Dovoljno je da samo prstohvat rasporedite po velikoj kriški lubenice…

Hoćete isprobati? Javite nam glasom!

Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.