Foto: Screenshot/YouTube

VIRALNI HIT NASMIJAO TISUĆE! Maleni Jakov pisao Zubić vili: ‘Htio sam ga oprat pa mi je pao u cijev od lavandina’

Autor: T. Š.

Ispadanje prvog mliječnog zuba veliki je događaj za djecu, roditelje, pa čak i bake i djedove. Očevi i majke su godinama postali sve kreativniji kako bi održali čaroliju ‘Zubić vile’ baš kao i roditelji malenog Jakova, čije je pismo Zubić vili nasmijalo tisuće.

Preslatko pismo podijeljeno je na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca uz kratak opis: “Enti miša”.

Maleni je vrlo detaljno vili pojasnio što se dogodilo s njegovim zubom kako bi ga vila mogla pronaći, dakako u nadi da će mu ostaviti koju kunu.

“Draga zubić vilo, ja znam da ti znaš da mi je pao zub, htio sam ga oprat pa mi je pao u cijev od lavandina, valjda ćeš ga ti nać pa mi ti daš kune, tvoj Jakov”, poručio je dječak.

Mnoge je to podsjetilo na slične zubić anegdote, pa su se tak stali nizati brojni komentari.

“Moj mali je stavi zub koji mu je ispao u neku malu kutijicu ( Batman) i stavio ispod kušina, zubić vila bila, ostavila i kune, ali je odnila i zub i kutijicu. Isti dan je tribalo pisat do zubić vile neka mu vrati kutijicu (batman) “,

“U nas je jednom zaboravila doć, srećom pa bio vikend, pa smo imali opravdanje da vikendom ne rad”,




“Moj mali joj je napisa nesto slično, da je stavija zub na salvetu kraj kreveta, ali da mu je baka koja ne vidi dobro bila taj dan u goste i bacila tu salvetu jer je mislila da je to neki papir za bacit. Kaže vilo ja znam da si ti vidila da je meni zub stvarno ispa i očekujem poklon kad se probudim”,

“Je, je, prima ona i ispričnice. Imali smo neki dan taj slučaj. Uvažila Zubić Vila ispričnicu i ostavila pare”,

“A tek kad progutaj pa objasnit”, “Na poslu u vrtiću je jedan mali pojeo zubić dok je jeo jabuku. Bila je prava drama….”, pisali su korisnici društvene mreže.




Autor:T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.