Foto: Screenshot/RTL

(VIDEO) ‘VOĆKA POSLIJE KIŠE U RITMU CAJKE SE NJIŠE’ Komičar iz Stanja nacije ima ljetni hit!

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Komičar Goran Vinčić ostvario je značajan uspjeh i u emisiji Stanje nacije koju vodi Zoran Šprajc na RTL-u, gdje svojim prilozima gledatelje uspijeva nasmijati do suza, a otkrio je i da se prilikom snimanja itekako dobro zabavlja.

“Poslušajte voćku poslije kiše kako se u ritmu cajke njiše”, napisao je Šprajc i podijelio videu u kojemu se Vinčić razmahao uz pjesmu “Voćka poslije kiše” Dobriše Cesarića, za čiji je instrumental u ovom neočekivanom spotu potpisan Halid Bešlić.

Ranije je komičar podijelio još jedan video sa snimanja priloga za emisiju. “Kad me pitaju kako mi je snimati priloge za Stanje nacije”, napisao je i video nasmijao brojne pratitelje.

Ako pak, ovog energičnog komičara želite vidjeti uživo, najavio je kako u srijedu 29. lipnja nastupa na zagrebačkom Bundeku s početkom u 21 sat u caffe baru Sunce. Sudeći po reakcijama nakon njegova nastupa na đurđevačkoj Picokijadi, svakako vrijedi otići po dozu smijeha.




Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.