(VIDEO) SUDAC KOJEG SVIJET OBOŽAVA! Morate ga vidjeti na djelu! Njegove metode su sve samo ne već viđene

Autor: Dnevno.hr

Sudac talijanskog podrijetla oduševljava svojim nekonvencionalnim načinom rješavanja slučajeva

Providence je glavni i najveći grad, najmanje američke države Rhode Island. A u njemu “stoluje” jedan kralj. Čovjek kojeg naprosto obožavaju širom svijeta. I, vjerovali ili ne, radi se o sucu.

Frank Caprio 80-godišnji je glavni gradski sudac i zvijezda je televizijskog showa “Caught in Providence”. Snimati ga je počeo njegov brat, Joseph prije skoro 20 godina. Zbog specifičnog rješavanja slučajeva sudac talijanskog podrijetla je ubrzo postao hit. S lokalnih TV postaja prešao je na nacionalnu ABC6-WLNE.

Pravičan i nekonvencionalan sudac Caprio postao je omiljen diljem svijeta, a svi akteri su prave osobe, kao i slučajevi. Najčešće rješava slučajeve neplaćenih kazni za parkiranje.

Nedavno je oduševio svojim postupkom oprostivši ženi u teškom životnom periodu sve kazne. Poslušao je njezinu priču i zaključio da je vrijeme da i nju netko milosrdno pogleda.

Posebni su slučajevi kad sudac pozove djecu da odrede kaznu za svoje roditelje.

Izdvajamo vam najbolje od najboljih.







Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.