Flickr

(VIDEO) Prije 17 godina u more je bacila poruku u boci: Dogodilo se pravo čudo

Autor: ZG/Dnevno.hr

Prije 17 godina, Britanka Emily Edwards kao sedmogodišnjakinja na ljetovanju u Walesu napisala je poruku svojoj budućnosti i bacila je u ocean.

Danas 25-godišnjakinja zaboravila je na bocu sve dok je trkač po imenu Sam Hammond prošlog tjedna nije pronašao, gotovo 60 milja daleko od mjesta gdje ga je bacila, navodi BBC.

Tinta je izblijedjela tijekom godina, a Hammond je prepoznao samo Emilyno ime i poštanski broj za Telford, gdje je živjela u vrijeme kad je napisala poruku.

Samova majka Sue Cookson rekla je BBC-u da je njezin sin pronašao bocu na plaži. Obitelj je mislila da bi bilo zabavno pokušati ju ponovno spojiti s pošiljateljem.

To se dogodilo nakon što je fotografija izblijedjele poruke objavljena na društvenim mrežama.

Emily je bila zapanjena kad je shvatila da joj se vratio komadić njezine prošlosti

“Nazvala sam tatu da mi potvrdi da nisam poludjela. Potvrdio je da sam kao sedmogodišnjakinja poslala poruku”, rekla je i dodala kako se nada da će i njezina kći učiniti isto.




“To je sjajna priča koju ću ispričati svojoj maloj djevojčici kada bude starija. Možemo pokušati učiniti isto i nadati se da će se i njezina poruka jednoga dana vratiti”.




Autor:ZG/Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.