Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

(VIDEO) PREDSJEDNICA ZAPALILA INTERNET: Pogledajte čime je oduševila Hrvate

Autor: dnevno.hr

Predsjednica Grabar-Kitarović u nedjelju je u New Yorku prisustvovala obilježavanju 25. godišnjice federacije američkih Hrvata (NFCA).

Vidno raspoložena, predsjednica je tom prigodom zapjevala poznati Thompsonov hit “Lijepa li si”, što je naišlo na velik odobravanje svih prisutnih na obilježavanju obljetnice.

Kako je sve izgledalo, možete pogledati u videu koji slijedi.

 

Inače, predsjednica  je hrvatskom iseljeništvu kazala kako ima dobar odnos američkim kolegom Donaldom Trumpom i poručila im da se on zalaže za potpisivanje sporazuma o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja dviju zemalja.

Iseljenicima je poručila da je na njih ponosna i da su jedna od okosnica onoga što čini kao predsjednica države. Zahvalila im za sve što s učinili za RH, i tijekom Domovinskog rata i kasnije, na putu u EU i NATO.




Najavila je i svoj intenzivan tjedan u New Yorku, gdje će govoriti na Općoj skupštini UN-a u utorak i imati 18 bilateralnih sastanaka na njezinim marginama.

 




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.