Foto: Screenhot/Facebook

(VIDEO) ‘Ono kad imaš za gemišt, ali ne za litovanje na moru’ Pogledajte kako se osvježio Dalmatinac u Zagrebu

Autor: Dnevno

Vruće, sparno, vrelo, prži,…tako bismo mogli opisati temperature diljem Hrvatske ovih dana. Iako je sa petka na subotu ponegdje zahladilo, te je kiša bar nakratko donijela osvježenje,  dok je u Virovitičko-podravsku županiju pogodilo nevrijeme praćeno jakom tučom, već u subotu ujutro jasno je kako se polako vraćamo ‘paklenim vrućinama’.

Oni koji nisu mogli dočekati naoblaku, kišu i osvježenje, a nisu niti blizu mora ili nekog drugog kupališta, potražili su alternativne načine kako bi se osvježili. Polijevanje vodom pritom je jedna od najčešćih opcija.

Kako pak izgleda kad se Dalmatinac usred žege nađe u centru Zagrebua, prikazao je upravo jedan Dalmatinac, koji je podijelio video osvježavanja na Facebooku, te tako mnoge nasmijao.

“…. Ono…. Kad imaš za gemišt… ali ne za litovanje na moru ( makar sam Dalmatinac)”, napisao je u opisu videa muškarac koji je izazvao nevjericu prisutnih gostiju u jednom zagrebačkom kafiću.

“Nemoj naglo udarit će ti u glavu”, našalio se jedan od korisnika društvene mreže.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.