Screenshot/Youtube

(VIDEO) NA ČEMU SI TI? Čovjek hodao po krilu zrakoplova: Putnici u šoku!

Autor: Z.G./Dnevno.hr

U zračnoj luci u Lagosu (Nigerija) snimljen je čovjek koji se penje na krilo putničkog zrakoplova prije poletanja. Uzrokovao je paniku među putnicima. Dakako, uhićen je.

Dramatična snimka napravljena iz zrakoplova pokazuju kako se čovjek penje po mlaznom motoru na krilu zrakoplova Boing 737, a zatim hoda prema kabini. Prema navodima nigerijske novinske agencije, zrakoplov je čekao odobrenje za polijetanje kada je muškarac viđen kako se penje na krilo.

Agencija je priopćila da nije poznato kako je čovjek uspio pristupiti zrakoplovu te da je lagoska zračna luka “Murtala Muhamed” i u prošlosti imala problema sa sigurnošću.

Neki su putnici zbog nesvakidašnjeg prizora i panike zahtijevali od pilota i posade da im se omogući iskrcavanje.

Direktorica za korporativne poslove u Federalnoj upravi za zračne luke u Nigeriji Henrieta Iakubu zasad je samo potvrdila je da se incident dogodio i rekla da je čovjek uhićen.




Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.