Screenshot/Twitter

(VIDEO) Kuvajtska akademkinja: ‘Muškarci su homoseksualni jer imaju crva u anusu koji se hrani spermom!’

Autor: ZG/Dnevno.hr

“Homoseksualne sklonosti razvijaju se kod muškaraca nakon što su seksualno napadnuti, a nastavljaju se zato što u njihovu anusu postoji crv koji se hrani spermom”, bizarna je tvrdnja kuvajtske akademkinje Mariam Al-Sohel u intervjuu za TV Scop.

U nastavku emisije čak je rekla kako je pronašla lijek za mušku homoseksualnost.

Potom je u emisiji pokazala čepiće namijenjene za rektalnu primjenu, a ustvrdila je i kako su njezine tvrdnje utemeljene u znanosti.

Također je rekla kako hrana koja je rasla pod zemljom muškarce može učiniti “više muškarcima” i povećati im mišićnu masu, a korisnom za muškost smatra i gorku hranu.




Inače, Al-Sohel u Kuvajtu je poznata kao istraživačica s antihomoseksualnim stavovima te zastupa tezu da postoje četiri spola: muški, ženski, feminizirani gej muškarci i muškobanjaste lezbijke (žene koje preuzimaju ulogu muškarca u odnosu sa ženom).

Autor:ZG/Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.