screenshoot

(VIDEO) JEZIVA SNIMKA EGZORCIZMA: Demon Eiphone otkrio čemu služi igrica Plavi kut

Autor: Dnevno

Jeste li čuli za demona Eiphonea ili stranice ‘plavog kita’? Znate li da se diljem svijeta odvijaju egzorcizmi kao posljedica sve većeg prisustva djece na internetu, korištenja mobitela, laptopa, tableta? Vjerujete li da je riječ o demonima koja napadaju vašu djecu?

Ovaj video počinje tako što ruski svećenik kreće izvoditi egzorcizam nad 13-godišnom djevojčicom.

Najprije je tražio da mu se demon koji je zaposjeo djevojčicu predstavi, a jezivi glas iz djevojčice potom je odgovorio da je on kompjuterski duh  koji u djevojčici živi od njene pete godine upravo kad je dobila jedan od prethodno nabrojanih uređaja.

Kad je upitao demona što joj je radio, kazao je kako ju je naveo da gleda neprimjerene filmove i mnoge druge stvari. Uz to djevojčica je u dobi od 10 godina pobjegla od kuće, a glas koji je dopirao iz djevojčice je tvrdio da je to bilo na njegov poticaj.

Na pitanje što demon želi od nje, ponovo jezivi glas odgovara – ‘Želim je mrtvu’!

Svećenik je upitao demona i koja je poanta stranica ‘plavog kita’, na što je demon odgovorio kako te stranice pomažu djeci da počine suicid, te da ih vodi demon imena ‘Eiphone’

Pogledajte video u nastavku:




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.