(VIDEO) Čini se da je ovaj MUŠKI ‘POKRET’ zavladao svijetom! Vozači autobusa došli na posao u…

Autor: Dnevno.hr

Temperatura je ovih dana u Francuskoj porasla do 38 stupnjeva, zbog čega vlasti ove zemlje stalno upozoravaju stanovnike da budu oprezni, ostanu u kući i ne izlaze na sunce tijekom dana.

Ako mogu žene u haljinama, zašto ne možemo i mi u kratkim hlačama. Ova rečenica posljednjih se dana čuje diljem svijeta. Nakon što je mladić u Londonu dokazao svojim šefovima apsurd zabrane nošenja kratkih hlača po ovim pustinjskim temperaturama, pa na posao došao u majčinoj haljini, sada su to isto napravili i vozači autobusa u Francuskoj.

>>>(FOTO) KAKAV KRALJ! Poslali ga kući jer je na posao došao u kratkim hlačama, on se vratio i šokirao sve!

Temperatura je ovih dana u Francuskoj porasla do 38 stupnjeva, zbog čega vlasti ove zemlje stalno upozoravaju stanovnike da budu oprezni, ostanu u kući i ne izlaze na sunce tijekom dana.

Jedni od najugroženijih su vozači autobusa u javnom prijevozu, kojima je, međutim, zabranjeno da upravljaju vozilima u kratkim hlačama.

Vozači autobusa i kondukteri u Nantesu kažu da zbog velikih vrućina i sparine nisu više mogli izdržati u radnim uniformama te su u znak prosvjeda došli u suknjama.

“Naša uniforma nije adekvatna za ovakve temperature. Zavidimo našim kolegicama, jer mogu doći na posao u suknjama. Naši šefovi kažu da kratke hlače nisu odgovarajuće za naše radne pozicije, pa smo iz protesta došli na posao ovako”, kaže jedan vozač.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.