Screenshot/Youtube

(VIDEO) BIZARNO: U ime Kristove muke, pastor tražio od učenika da ga muče i sijeku nožem

Autor: ZG/Dnevno.hr

Pastor Jaddeus Dempsey (37) iz grada Pataskale (Ohio, SAD) snimljen je kako učenicima daje bizarnu lekciju. Tražio je da ga isijeku nožem, šamaraju i pljuju na njega.

Prema njegovim riječima, učinio je to kako bi učenicima pokazao Isusa Krista.

Nekoliko učenika jedno drugom samo je dodalo nož, nevoljno da ozlijedi Dempseyja, prije no što mu je jedan od njih plitko zasjekao rame.

Na snimci se čuje kako se učenici svađaju među sobom. Jedni su uvjeravali dijete s nožem da siječe do krvi, a drugi da prestane.

Lekcija je, naravno, izazvala reakciju djece i roditelja koji su rekli da je neprikladno izvesti takvu vježbu. Šerifov ured i Crkva pokrenuli su istragu o incidentu.

U međuvremenu, pastor je objavio ispriku na Facebooku, rekavši da je njegova akcija neprikladna i da je cijela ideja bila u cijelosti njegova.




Autor:ZG/Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.