Kraš

Veliko razočaranje Kraševim proizvodima: Jesu li ove kultne slastice doista ‘preko noći’ izgubile na kvaliteti?

Autor: Dnevno

Jesu li proizvodi koji se danas nude na policama supermarketa istovjetni onima koji su se nudili nekoć, pitanje je koje se nerijetko potencira, osobito među ljubiteljima Kraševih slatkiša.

Svojedobno se tako vodila rasprava o tome kako Kraševa kultna Bajadera danas nije ista kao što je bila prije. Kraš je nedavno na police supermarketa lansirao svoje legendarne čokolade Runolist i Trijumf, koje su svojedobno bile predmetom obožavanja.

No, ako je suditi po komentarima u grupi Starozagrebački recepti koja broji nekoliko desetaka tisuća članova to više nije ista čokolada kao što je bila nekoć.

“Jučer probao Trijumf i razočarao se, nema veza sa nekadašnjom čokoladom. Okus čokolade za kuhanje sa nešto malo okusa lješnjaka i badema”, pišu komentari koji su imali prilike kušati novu, staru čokoladu.

Kada je pak o Runolistu riječ konstatira se i da je čokolada promijenila pakiranje pa umjesto prepoznatljivih čokoladica, sada u pakiranju nude samo tablu čokolade.

Ujedno, dio komentatora komentira kako je i Dorina promijenila okus, a sličan stav iznosi se i za legendarne Domaćice i Kraševe napolitanke.

Ipak, neki građani i komentari zaključuju kako nije stvar u čokoladi i promjeni okusa već u tome što su oni odrasli.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.