Instagram/Blanka Vlašić

U Blanki Vlašić probudili se majčinski osjećaji, želi svoju vlastitu obitelj

Autor: Dnevno

Proslavljena hrvatska atletičarka i skakakačica u vis Splićanka Blanka Vlašić (35) ostvarila je uspjeh na mnogim poljima, a sada je, kako kaže, vrijeme da se ostvari i na privatnom polju, piše Večernji list.

Vlašić je jedna od vrhunskih sportaša koja se okrenula vjeri, a priču o svom životu ispričala je mladima iz 72 zemlje svijeta iza crkve sv. Jakova.

Brat mi je pričao o svom obraćenju i o Bogu. Krenuli smo prema autima i tamo, na tom pustom parkiralištu, za vrijeme njegova monologa dogodilo se moje obraćenje. To je bio dar. Izljev Duha Svetoga koji je promijenio cijeli moj život. I mene cijelu iz korijena. Ubrzo sam isplaka svoj prijašnji život. Otišla sam prvi put u crkvu na misu, ispovjedila se i pričestila,  izjavila je Blanka. 

Blanka Vlašić je nastupila na čak pet olimpijskih igara, a o kraju sportske karijere još uvijek ne razmišlja. Blanka još uvijek drži i drugi najbolji rezultat u skolu u vis u povijesti 2.08 cm, samo jedan centimetar manje od rekorda Štefke Kostadinove.

“Tko kaže da neću nastupati i nakon Tokija. Tko zna što je još sve zapisano u knjigama za mene. Kada jednom dođe kraj, vjerojatno ću ostati u atletici, na ovaj ili na onaj način” istaknula je Blanka koja je prošle godine bila dva puta u Americi.

 

 




View this post on Instagram

 

?

A post shared by Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official) on




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.