Foto: Facebook/Kistijan Iličić

‘TO JE NAJODVRATNIJE OD SVEGA’ Ljudi vrište na snimku našeg konobara i njegovu osebujnu prezentaciju jela

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Jedan od naših najpoznatijih influencera, travel bloger Kristijan Iličić, svoje pratitelje svakodnevno oduševljava fotografijama, videima i pričama sa svojih dalekih putovanja, no rado boravi i na jedinstven način prezentira ponudu Lijepe naše.

Na svom Facebook profilu objavio je video iz jednog našeg restorana na obali, a pratitelji su u komentarima došli do zaključka da bi konobara i ponude, kakvu je prezentirao muškarac u videu, trebalo biti što više. Naime, video je prije svega dobro nasmijao pratitelje.

“Najjači konobar! Vrištanje!” napisao je Kristijan uz video na kojemu konobar restorana detaljno opisuje jela koja je influencer naručio sa svojom ekipom.

“Bok cure ja sam slobodan,” uvodno je u kameru rekao  konobar, a potom je krenuo s prezentacijom kuhinje molekularne kuhinje, za koju je kazao kako je sve zastupljenija.

Iličić i ekipa su naručili tunu s tartatom u rižinom papiru, tunom u ulju kamenice, majoneze od dalmatinski začina, pojačani citrusom, jabukom, manom i pepelom crnih maslina. Uz još neke dodatke. Potom je prezentirao domaće raviole punjene sirom i gljivama u umaku od tartufa, no nije se mogao sjetiti riječi “parmezan”. “Naribani ovi đava iz Italije”, započeo je govoriti konobar dok se nije sjetio riječi.

Potom je za jedno jelo s kozicama usvrdio kako je to “najodvratnije od svega” što imaju u ponudi, jer je najbliže okusu hrane popularnog lanca brze hrane, i dodao da je “zbog toga je top”. Konobar je oduševio Kristijanove pratitelje, a zasigurno su mnogi dobili želju posjetiti restoran u kojem je poznati influencer doživio ovo nezaboravno iskustvo.

“Greg bog, živia stari”, “Ima ona jedna, a glasi: Tuđi čovik nikad neće znati”, “Lik je kralj, ovako može objasniti jelo samo Dalmatinac koji zna kuvat”, samo su neki od komentara.




Pogledajte što je sve i kako prezentirao konobar iz Dalmacije.

Inače, Kristijan posljednjih dana godišnji odmor provodi u Šibeniku. Nakon restorana, Iličić je pokazao kako je uživao u romantičnoj plovidbi sa dugogodišnjom partnericom Andreom, za koju se nedavno i oženio, a najbolje trenutke djevojačkih i momačkih večeri, kao i vjenčanja oboje su rado podijelili sa svojim pratiteljima.




Kristijan je uz fotografiju na kojoj pozira zagrljen s Andreom podijelio stihove pjesme naziva More snova, Tedi Spalata, što je posebno raznježilo njegove pratitelje:

“Opijeni morem snova
Porat sriće tražili smo mi
Odnilo nas more, more snova
Tonemo u moru jubavi…”

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.