Puzzles

(TEST) Tko je od ove dvije žene djetetova majka? Većina ljudi odgovara krivo!

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Psihološki testovi često mogu dati uvid u neke dijelove ljudske psihe koje malo tko poznaje.

Na ovoj ilustraciji prikazane su dvije žene i dijete koje se igra na podu. Vaša je zadaća da odgonetnete tko je od te dvije dame zapravo majka ovog mališana.

Tumačenje pročitajte na dnu stranice.

x

x

x




x

x

x




x

x

x

Žena broj 1:

Većina bira ovu opciju, jer žena na ilustraciji djeluje starije i ozbiljnije. Ovaj izbor pokazuje da pripadate grupi kreativnih ljudi, onih koji se žele izraziti kroz umjetnost ili neki drugi talent. Avanturističkog ste duha, a vaša osobnost ima i crtu neobuzdanosti. Zanimljivi ste i otvoreni te volite veliko društvo.

Ipak, s vremena na vrijeme volite da se posvetiti sebi i da dobro razmislite o svemu. Rado dajete savjete i uvijek dajete važnost svojim emocijama.

Žena broj 2:

Ovo je točan odgovor. Djeca obično traže odobravanje i potvrdu svojih roditelja pa se zbog toga okreću licem prema njima i dok se igraju. Riječ je o dječjoj podsvijesti i to je zapravo objašnjenje ovog testa.

Ako je ovo bio vaš izbor vi znate obratiti pozornost na pojedinosti i znate se nositi s velikim izazovima. Logika vam je jača strana, a emocije i srce uvijek dobro kontrolirate. Nikada ne donosite odluku “na bum” nego je pozorno analizirate. Praktični ste i efikasni, a svoju privatnost uglavnom dobro čuvate za se.

Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.