Mystical raven

(TEST) Prva stvar koju ugledate na ovoj slici, otkrit će cijelu istinu o vama!

Autor: ZG/Dnevno.hr

Rorschachov test mrlja jest ono što psiholozi nazivaju projektivni test. Osnovna ideja ovoga jest da kada se osobi pokaže nejasna, nedefinirana slika, um će naporno raditi kako bi otkrio značenje na slici. To značenje generira um. Kada osoba govori o onome što vidi u mrlji od tinte, ona vam zapravo govori o sebi i kako projicira smisao u stvarnom svijetu. Na mnogo načina taj test je sličan ovome koji ćete danas isprobati.

Sve što treba da učinite jest pogledati sliku i dopustiti umu da se opusti. Koja je prva stvar koju ste primijetili?

Odgovor pročitajte na dnu.

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

Ljubavni par

Mnogo se brinete, prilično ste introspektivni i uvijek se pripremite za najgore.

Definitivno pretjerano analizirate stvari, što znači da se često brinete o stvarima koje nisu važne ili koje uopće nisu problem.

Stvorit ćete nepostojeće situacije, a kasnije shvatite da su razgovori koji su se odvijali u vašoj glavi zapravo prilično glupi i potpuno nepotrebni.

Razumijete sebe dobro i vi ste također osoba koja krije svoje vlastite ambicije. Mrzite kada se dogodi da budete razočarani pa se radije pripremate na neuspjeh umjesto da vjerujete da ćete nešto postići, samo da bi vaši snovi bili slomljeni.

Eksplozija

Imate veliku potrebu da vam se drugi dive, te imate tendenciju da budete kritični prema sebi.

Imate mnogo neiskorištenog kapaciteta kojeg niste iskoristili u svoju korist. Iako imate neke slabosti karaktera, općenito ih možete kompenzirati. Disciplinirani ste i puni samokontrole izvana, a iznutra nesigurni.

Ponekad imate ozbiljne sumnje o tome jeste li donijeli ispravnu odluku ili učinili pravu stvar.

Vi preferirate određenu količinu promjena i raznolikosti i postanete nezadovoljni kada ih nema. Ponosni ste što ste neovisni mislilac i ne prihvaćate tuđe izjave bez zadovoljavajućeg dokaza. Smatrate da nije mudro biti previše iskren u otkrivanju sebe drugima.

Autor:ZG/Dnevno.hr
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.