Puzzles

(TEST OSOBNOSTI) Što ste prvo ugledali na ovoj slici? Evo što to govori o vama

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Mnoge slike su napravljene tako da nam zavaraju mozak. Mislite da vidite jednu stvar, a onda se odjednom pred vama pojavi njih nekoliko.

Ovo je jedna takva.

Što ste prvo ugledali na ovoj slici?

Odgovore pročitajte na dnu stranice.

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

Svijećnjak

Imate široke poglede na svijet. Vaši su planovi uvijek grandiozni. To je dobro, ali često zaboravljate detalje i nijanse. Ljubazna ste osoba, velikog srca. Često vas drugi iskorištavaju pa treba da budete oprezni i birate prijatelje pozorno, kako biste izbjegli nevolje u budućnosti.

Žena

Suptilna ste i senzualna osoba. Skloni ste idealiziranju života i ponekad ne obraćate pozornost na stvarnost i stvari koje vas okružuju. Lebdite u oblacima. S jedne strane, to nije loše jer na svijetu ima malo romantike, ali s druge strane, iza sve te romanse, zaboravljate stvaran svijet sa svim svojim složenostima i razočaranjima. Ne zaboravite se barem ponekad vratiti u stvarnost. U suprotnom, život će vam se pretvoriti u konstantno skakanje preko prepreka.

Čovjek

Veoma ste mirna osoba. Svi koji su s vama jesu ugodni i sigurni, kao iza kamenog zida. Pažljivi ste i kreativni. Teško gubite živce. No postoji jedna stvar koju možete poboljšati: niste dovoljno pažljivi prema ljudima koji su vam bliski. Kako biste popravili situaciju, učinite i najmanji znak pažnje za ljude koje volite pa ćete svi živjeti mnogo sretnije.

Vatra

Niste kao drugi ljudi. Vaše je razmišljanje različito od standardnog. Imate svoju viziju svijeta i ljudi bliski vama ponekad vas ne razumiju. Nema veze. Glavno je da se ne mijenjate. Treba da zadržite ili čak poboljšate svoje samopouzdanje pa će sve biti dobro.

Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.