TAJNA VELIKOG BRATA: Evo KOLIKO sudionici Big Brothera zarade tjedno!

Autor: B. Biško

Prodavanje za "sitne novce", što se događa s ljudima pa pristaju raditi takve stvari pred toliko gledatelja?

Sigurno vas, ako ste gledatelji Big Brothera, zanima koliko zarađuju sudionici tog showa.

Prema nekim informacijama, natjecatelji Big Brothera za svaki tjedan sudjelovanja dobiju između 750 i 1000 kuna. Zaista je iznos mizeran s obzirom na to što se sve tamo događa. Općenito je zanimljivo da netko pristane na takav show i pred stotinama tisuća gledatelja raditi ono što oni rade tamo.

Naravno, ne treba sve svrstavati u isti koš, no gledatelji ispred malih ekrana “imaju što za vidjeti”. Od seksualnih odnosa, pijanstava, svađa, do gatanja kroz karte i svega drugog. Najnoviji stanovnici BB kuće u petak su postale dvije žene od kojih je jedna rekla kako bi željela da svi goli hodaju po kući i kako je njezina ambicija snimanje porno-filmova.

Loše je ako uopće postoji cijena za raditi tako što, a još je veća katastrofa ako za samo 100 eura tjedno radiš gluposti koje gleda pola milijuna ljudi.

Odobravate li ono što se događa u kući Big Brothera?

Goran Jakus/PIXSELL
Goran Jakus/PIXSELL

Autor:B. Biško
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.