Foto: CROPIX/Nera Simic, Screenshot

SVE ZBOG DALIJE OREŠKOVIĆ: Nakon citiranja Vojka V, Gordan Jandroković parafrazirao Konstraktu

Autor: Dnevno.hr/T. Š.

Predsjednik Hrvatskoga sabora, Gordan Jandroković, prije tri godine se poslužio stihovima Vojka V kako bi odgovorio na pitanje novinara o optužbama bivše ministrice Gabrijele Žalac koja je tvrdila da joj afere podmeće netko iz HDZ-a.

 “Glavni tajnici ne moraju sve znati. Možda postoje neke informacije koje do mene nisu došle. Možda netko je sabotira i protiv nje lobira, možda je Vlada, možda su Srbi, možda masoni”, kazao je tada kroz smijeh.

Još se jednom poslužio stihovima i to kako bi se nadovezao na izlaganje saborske zastupnice Dalije Orešković koja se prilikom  iznošenja stajališta referirala na pjesmu srpske predstavnice na Eurosongu, Ane Đurić Konstrakte.

“Koja li je tajna zdravih država, koja li je tajna? Mislim da u pitanju su nezavisne institucije koje čuvaju svoj integritet i riječ struke”, započela je svoje izlaganje Orešković. “Što ćemo sad?”, zapitala se na kraju govora Orešković parafrazirajući Konstraktinu pjesmu ‘In corpore sano’, a Gordan Jandroković se nadovezao te uz smijeh dobacio: “A zastupnica mora biti zdrava”.

Izlaganje zastupnice Dalije Orešković možete pogledati od 1:14:30.




Inače, Jandroković je poznat po raznim upadicama i podizanju atmosfere u Saboru, a jedan od nezaboravnih trenutaka je i  šaljiva rasprava s bivšim saborskim zastupnikom Ivanom Pernarom.

@ammy6155 Komedija… Pogledajte do kraja 😂😂 #hrvatska #srbija #bosna #balkan #fyp #foryou #humor #smijeh #komedija #politika #sabor #pernar #jandroković ♬ original sound – Ana-Marija Ammy Kovač




Autor:Dnevno.hr/T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.