Foto: Guliver Image/Yui Mok/Pool via REUTERS

‘SVAKI SMRDLJIVI PUT’: Charles opet izgubio živce, prvo je napisao krivi datum, a onda je uslijedio kaos

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Novi britanski kralj Charles III. sa suprugom Camillom prisustvovao je prijemu u dvorcu Hillsborough u Sjevernoj Irskoj, gdje se susreo s članovima skupštine Sjeverne Irske.

No, pred sam kraj ceremonije se ponovno dogodio incident prilikom potpisivanja knjige. Naime, kralj je najprije napisao krivi datum, potom upitao Camillu koji je točan datum, a ona mu je prišapnula da se i ranije potpisao krivim datumom.

Nakon toga uslijedio je problem s penkalom. Camilla se uplašila da će se tinta proliti posvuda, a kralj je iznervirano komentirao kako ne može podnijeti “tu prokletu stvar” i da se to dogodi “svaki smrdljivi put”.

Podsjećamo, kralj je u subotu na potpisivanju prisege suradnicima, koji su stajali pokraj njega, pokazao da maknu kutijicu koja mu je smetala.




Charles je sjeo za stol kako bi potpisao prisegu. Ispred njega su bila dva velika papira i te dvije kutijice, jedna s kemijskim olovkama i druga s tintom. Novi kralj brzo je potpisao prvi papir, no kod drugog je došlo do manjih problema.

Zbog kutijica, kralj nije mogao doći do papira. Jednu kutijicu je pomaknuo u stranu, ali mu je i dalje smetala ona druga, koju je zamalo i srušio na pod da bi potom signalizirao da mu se kutijica makne sa stola.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.