Screenshot/Youtube

STRAVA I UŽAS! Ova žena ispekla je vlastitu unučicu u pećnici!

Autor: ZG/Dnevno.hr

Žena iz američke države Mississippi Carolyn Jones (48) optužena je da je svoju 2-godišnju unučicu ubola nožem i potom ju ispekla u pećnici.

Policija je stigla nakon što je njezin sin prijavio da je našao djevojčicu od skoro dvije godine u pećnici. Bila je mrtva. Istražitelji su istaknuli za Daily Mail da je malena Royalty Marie Floyd živjela s bakom, no da je njezina majka živjela na drugoj adresi.

“Royalty je bila tako predivna i voljela sam ju najviše na svijetu”, napisala je njezina majka Veronica Jones na GoFundMe stranici gdje prikuplja donacije za pogreb.

“Kad su policajci došli na mjesto zločina, potvrđeno je da se on dogodio u kući”, kazao je  na konferenciji za novinare.

“Službeni uzrok smrti još se istražuje, no vlasti vjeruju da je dijete ubodeno, a zatim zapaljeno”, izjavio je šerif Kelvin Williams.

Autor:ZG/Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.