Što ste prvo ugledali na ovoj slici otkriva način na koji radi vaš mozak!

Autor: R.A.

Saznajte kakav način razmišljanja imate!

Ukrajinski umjetnik Oleg Shupliak poznat je po slikama koje otkrivaju odlične optičke iluzije, pogledajte sliku u nastavku i promislite što ste prvo ugledali:

Mogli ste ugledati stvari na stolu, knjigu, djevojku koja čita i lice muškarca, a u nastavku saznajte koji je vaš tip razmišljanja prema onome što ste prvo uočili.

Ako ste prvo ugledali stvari na stolu…

…imate znanstven i racionalan način razmišljanja! Analizirate svaku misao koju imate i donosite pažljive zaključke. Ne ignorirate problem dok ne dođete do savršenog rješenja za njega. Volite izazove i volite koristiti svoje vještine kritičkog razmišljanja kako biste došli do kreativnih rješenja problema.

Ako ste prvo ugledali knjigu…

…imate specifičan način razmišljanja. Vaše kreativne ideje drugi ne mogu ni zamisliti, a rješenja za probleme uvijek su jedinstvena i rijetko kome drugome padnu na pamet. Prirodni ste lider s kreativnim mozgom, tako da ste uvijek korak ispred drugih.

Ako ste prvo ugledali djevojku koja čita…

…imate prilagodljiv i fleksibilan način razmišljanja. Čak i ako ste suočeni s teškim problemom vaš brz i fleksibilan mozak brzo će pronaći rješenje. Volite istraživati nova područja i učiti nove stvari.

Ako ste prvo ugledali lice muškarca…

…imate izrazito hladan i racionalan način razmišljanja. Kad se pojave neočekivani problemi, vi ostajete mirni i hladni i isključivo koristite logiku bez donošenja brzih odluka. Probleme uvijek gledate iz različitih kuteva i donosite odluke na temelju čvrstih dokaza zbog čega se ljudi često oslanjaju na vas i traže vašu pomoć.

Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.