Screrenshot/Instagram

Srbi traže zabranu koncerta Jelene Karleuše u Republici Srpskoj! Nećete vjerovati za što ju optužuju

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Udruga veterana “Garda Panteri” službeno je zatražila od etno sela Stanišići da se najavljeni koncert Jelene Karleuše zabrani.

“Jelena Karleuša je svojim javnim istupima vrijeđala Republiku Srpsku, rukovodstvo, srpske žrtve, a istovremeno podržavala majke Srebrenice. Danas ćemo poslati dopis i policiji da se koncert zabrani, ne može netko gostovati u Republici Srpskoj, tko ne voli Republiku Srpsku”, piše na službenoj stranici “Udruženje veterana Garda Panteri”.

Karleušu su nazvali “sramotom Srbije”, te su pozvali sve ljude koji ih prate da ih podrže u namjeri da spriječe njezin koncert 8. kolovoza u etno selu Stanišići.

Međutim, ubrzo je stigao Karleušin odgovor, očekivana sadržaja, s obzirom na objave spomenute udruge.

“Kao velika slavna Srpkinja ovozemaljska i vanzemaljska, bez vjerskog obilježja, mogu samo poručiti svom narodu i svojim fanovima da se vidimo na koncertu! Jer dobre ljude istina ne vrijeđa i Srbin na Srbina ne smije nikada više da ide! Stop mržnji, je*ali vas kriminalci koji vas plaćaju!”, napisala je Jelena Karleuša, koja trenutačno s kćerima i sestrom Duška Tošića boravi kod njega u Kini.




Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.