Instagram

SELFIE S MRTVIM OCEM: Srpska manekenka šokirala svijet

Autor: Dnevno

Britanski tabloidi ne prestaju pisati o srpskoj starleti Jelica Ljubičić jer tvrde kako je ona, navodno, na društvenim mrežama objavila selfie sa svojim preminulim ocem. Naime, o njoj su se raspisali tabloidi poput Metroa, Mirrora, te LADbiblea. U britanskim tablodima se tako mogu pronaći naslovi poput: “Manekenku prozvali ‘bolesnom’ nakon što je objavila selfie s mrtvim ocem u bolničkoj postelji” i “Manekenka za lajkove objavila selfie s mrtvim ocem”.

 
 
 

Nakon što se bizarna fotografija počela sumanuto širiti društvenim mrežama ova vijest je srpskim medija postala glavna vijest. Jelica se na fotografiji vidi s napućenim usnama a u bolničkoj postelji je navodno njen pokojni otac.

U nekoliko emotikona na fotografiji piše “Tata… Počivaj u miru”. Jelica je nakon što se fotografija proširila internetom ugasila sve profile na društvenim mrežama. Iz toga je razloga teško zaključiti je li tu fotografiju ona zaista objavila.

Uz fotografiju je, prema navodima srpskih tabloida bio i status na Facebooku: “Borili smo se koliko smo mogli, ali nije to naša volja. Ne donosimo mi odluku o tome koliko ćemo živjeti. U 67. godini života nas je napustio. Na svemu ti hvala, hvala jer sam ti kćer, a ti što si moj otac. Hvala jer si nas na pravi put izveo. Počivaj u miru, uvijek ćeš nam u srcima ostati.”

Međutim, ono što je sigurno jest to da je manekenka zaista izgubila oca prije nekoliko dana, a to je, također na društvenim mrežama, potvrdila njena majka Bisa. No, nakon što je priča o fotografiji dospjela u medije, i ona je obrisala svoj profil.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.