Foto: Ivana Nobilo / CROPIX

Sanja Musić Milanović zasjala na gala večeri sa španjolskim kraljem u kreaciji domaćeg brenda

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović i njegova supruga Sanja Musić Milanović oduševili su pojavljivanjem na gala večeri kod španjolskog kralja i kraljice. Za tu je prigodu naša prva dama odabrala dugu haljinu s potpisom domaćeg brenda.

Elegantnu modnu kombinaciju Sanja je odjenula za svečanu večeru u Madridu koju u čast šefova država i vlada organiziraju španjolski kralj Filip VI i kraljica Letizia u palači u Madridu.

Riječ je o klasičnoj košulja-haljini zemljanih tonova naglašenog struka potpisuje Varteks.

“Varteks haljina dostojna kraljevskog dvora. Hvala Sanji Musić Milanović što je odabrala Varteks za gala večeru kod kraljevske obitelji u Madridu”, stoji na Instagram profilu našeg Varteksa na fotografiji na kojoj predsjednik Milanović i njegova supruga poziraju s španjolskim kraljevskim parom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Otkrij Varteks (@varteks.fashion)




Za isti domaći brend Sanja se odlučila i za inauguraciju predsjednika Milanovića.  Bilo je to 2020. godine kada je nosila blijedoružičastu haljinu na vezanje, a riječ je o haljini koju je dizajnirala dizajnerica Martina Vrdoljak.

Prva dama modnu kombinaciju je upotpunila tamnim štiklama od brušene kože i nakitom iz kolekcije također domaćeg dizajnera nakita Nenada Sovilja pod nazivom Metamorphosis.




Foto: HINA/ POOL/ Damir SENCAR/ Cropix

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.