Pixabay

ROĐEN DJEČAK S TRI PENISA: Ovo je prvi takav slučaj zabilježen u svijetu

Autor: S.V.

Stanje zvano “trifalija” ustanovljeno je kod iračkog dječaka i to se smatra prvim takvim slučajem u svijetu.

Tromjesečni dječak je, naime, rođen sa tri penisa, a ta je spoznaja poprilično zbunila liječnike Kurdistana koji su ovaj slučaj objavili u stručnom, medicinskom časopisu.

Samo je jedan penis “funkcionalan”

Roditelji su doveli dječačića u bolnicu jer je imao oteklinu u skrotumu i “dvije izbočine”, a nakon detaljnog pregleda otkrivena su dva penisa duljine dva centimetra i jedan od centimetra. Nije bilo jasno jesu li povezani s njegovim reproduktivnim sustavom, ali jedno je sigurno – bez uretre iz koje bi mokrio, bilo je jasno kako njegovi penisi nisu funkcionirali poput ostalih organa. Navodno je samo jedan od dodatnih penisa imao “glavu”, ističe LADbible.

Navodi se kako dječak nema druge zdravstvene probleme, a dokazano je kako za vrijeme trudnoće majka nije konzumirala alkohol niti opojna sredstva. Liječnici nemaju odgovor na pitanje kako je došlo do ovoga slučaja…

 

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.