pixabay

Ricardo Luque i još mnoge druge poslastice na Adventu u Crikvenici

Autor: Dnevno.hr

Trećeg vikenda zaredom, “100% romantični Advent” nastavlja s programima na jedinstvenoj lokaciji Adventskoga parka u srcu Crikvenice. I ponovno ćete guštati uz dvostruke programe petkom i subotom, plus program nedjeljom.

Ovog petka program otvaraju sjajni Kiki&Karlo u rock programu za sve generacije, a slijede ih atraktivni Zgroove u programu “Pop Winter Music”.

U subotu nastupa naša vrhunska vokalistica Ivana Galić i sjajni gitarista Darko Horvat iz sastava The Southland, a nakon njih slijedi vruća “Fiesta Latina” uz vašega “omiljenog Latinoamerikanca” – Ricarda Luquea i njegove Amigose!

I još, u nedjelju, nastupaju mladi glazbenici sastava SONICS. A uz to, u ponudi su slasne kobasice i sočne germknedle, vrhunsko kuhano vino, vrući kokteli i druge delicije.

Ove Crikvenicom vozi i Adventska kočija, a istoga dana na radost svih klizačica i klizača otvara se i Klizalište “Ledena morska bajka” uz Adventski park, uz samu obalu mora.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.