Facebook

PUKLA LJUBAV: Mlada ostavila mladoženju na aerodromu i nestala s više od 100 tisuća kuna!

Autor: dnevno.hr

Britanski mediji navode kako je mislila da ju Chris vara

Kada su otkrili da neće ići na Ibizu jedan mladoženja iz Engleske i njegovih 29 prijatelja ostali su neugodno iznenađeni. Oni su, naime, otkrili da je zaručnica pobjegla s 13 tisuća funti (oko 105 tisuća kuna) namijenjenih za svadbeno slavlje.

Dvadesetsedmogodišnji Chris Mahone trebao je oženiti 29-godišnju Rachel Doran. Prije leta za Ibizu se okupio s veselim društvom okupio na aerodromu. A na Ibizi u jednom hotelu se trebalo održati slavlje. The Sun piše kako je slavlje trebalo trajati čak četiri dana.

No, mladenka koja je na sebe preuzela brigu oko organizacije svega razočarala je muški dio ekipe. Oni su otkrili da, iako su joj svi dali novac, 29-godišnjakinja nije bukirala karte za avion, kao ni rezervirala smještaj za uzvanike na Ibizi.

Navodno je ova odbjegla mladenka to napravila iz osvete. Britanski mediji navode kako je mislila da ju Chris vara. Količina povrijeđenosti i ljutnje je bila takva da je mladenka s logom lokalne turističke kompanije uzvanicima isprintala lažne avionske karte.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.