Puzzles

(PSIHOTEST) Što ste prvo ugledali na ovoj slici? Odgovor će vam pomoći da izađete iz trenutačnih problema

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Podsvijest može skrivati toliko puno o nama. Kako bismo doznali više o sebi, sastavljaju se ovakvi testovi. Oni pomažu određivanju trenutačnog psihološkog stanja čovjeka, određenih osobina ličnosti i načina našeg opažanja svijeta. Pomoću njih saznajemo dosta, ne samo o sebi, već i o drugima.

U umjetnosti postoji jedinstven žanr pod nazivom “vanitas”, u kojem se jedna slika glatko pretače u drugu, i promatrač ne razumije kako i kada se to dogodilo. Takve slike često koriste psiholozi kako bi razotkrili skrivene aspekte ljudske podsvijesti.

Bitno je fiksirati onaj odraz koji ste zapazili kao prvi. Najvjerojatnije, za koju sekundu, uočit ćete i ostale oblike.

Pogledajte ovu sliku. Što ste na njoj prvo uočili?

Odgovor, koji označava vaš izbor, pronaći ćete na dnu stranice.

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

Ako ste ugledali lubanju:

Unatoč zastrašujućem obliku, lubanja simbolizira snagu.

Spremni ste za nove izazove i pobjede.

U isto vrijeme ste vrlo svjesni prolaznosti života i znate da svemu dolazi kraj.

Ne fokusirate se na materijalno, za vas je bitan sam put, a ne rezultat.

Baš zbog toga vama sve ide dobro. Puno ćete postići, ako ne skrenete s ovog puta.

Ako ste ugledali ženu:

Žena spuštene glave simbolizira umor. Vjerojatno ste pomalo zbunjeni, i ne znate što raditi dalje. Odmorite se, po mogućnosti ostavite neriješene stvari sa strane.

Sada niste u najpovoljnijoj situaciji da ih rješavate. Ne bi bilo loše promijeniti sredinu, barem na nekoliko dana, i prikupiti snagu.

Vjerojatno pored vas postoji osoba koja vam oduzima energiju. Napravite selekciju među onima koji vas okružuju, ne bojte se rastanka s ljudima s kojima ne postoji kvalitetan odnos.

Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.